keskiviikko 31. tammikuuta 2018

Vesimiehen täysikuu ja kuunpimennys

kuva Vladimir Borovikovsky
31.1. täytyy Kuu 11 astetta leijonan merkkiä puoli neljän aikaan iltapäivällä. Täydenkuun hetkellä Aurinko ja Kuu ovat tismalleen vastakkaisissa pisteissä, Aurinko vesimiehessä ja Kuu leijonan merkissä. Kun Kuu on lähes ratansa Maata lähimmässä pisteessä on kyseessä superkuu. Pimennyksen vuoksi Kuu vaihtaa värinsä verenpunaiseksi ja siksi täydellistä kuunpimennystä kutsutaan myös verikuuksi. Tämä harvinainen yhdistelmä näkyy sään salliessa ainakin pohjoisissa osissa Suomea, missä Kuu ehtii nousta horisontin ylle.

Leijonan merkissä Kuu on ylväs ja tunteet ovat dramaattisia. Tämä täysikuu pimennyksineen onkin vahva ja tuo tunteet kliimaksiinsa. Sydänalue on keskiössä, ja rakkauden ja anteeksiantamisen tehtävät nousevat etusijalle. On kuin sydänteemat vaatisivat päästä esille eikä niiden ole mahdollista enää piiloutua varjoihin.

Leijonan merkin suojelija on arkkienkeli Mikael, väkevä soturienkeli, joka ilmentää rohkeutta, rehellisyyttä ja suoraselkäisyyttä. Mikaelin puoleen voit kääntyä aina tarvitsessasi suojaa itsellesi tai läheisillesi ja halutessasi laajentaa rakkauden auraasi koskemaan koko sinistä planeettaa. Mikael esiintyy usein miekan ja suojakilven kera ja on aina valmis turvaamaan tiesi ja puhdistamaan kenttäsi negatiivisuudesta.

Rakas maaenkeli, tämä täysikuu on hetki, jona on voit avata rohkeasti sydämesi ja kohdata siellä vielä piilevät kielteiset tunteet. Rakkausvirtasi hidastuu ja heikkenee, kun kannat turhaan itsessäsi vihaa, kaunaa tai katkeruutta. Sinun ei tarvitse tuntea noita tunteita eikä sietää niiden aiheuttamaa kipua ja raskautta. Avaamalla sydäntäsi universaalille rakkaudelle voit kohdata negatiivisuuden pelotta ja nähdä, että tunteesi ovat vain varjoja. Ne eivät voi vahingoittaa sinua eikä niillä ole mitään valtaa sinuun.

Tänä täysikuuna pyydä Mikaelia puhdistamaan sydäntäsi negatiivisuudesta ja avartamaan ymmärrystäsi rakkaudesta. Ole valmis kohtaamaan omat pelkosi ja havaitsemaan niiden merkitys. Kun pelot kutistuvat vain mielikuviksi, täytä niiltä vapautuva tila rakkaudella. Säteile rakkautta kaikkeen elolliseen, läheisiisi, ystäviisi, yhteisöösi ja koko planeettaan. Ymmärräthän, että olet valonlähde ja vain sinä itse voit estää tai tukkia valon paisteen. Ja siltikin se säteilee sinusta, pienenpienistäkin raoista ja koloista se puskee esiin.

Suurinta rohkeutta ei kysy kohdata omat varjonsa vaan ymmärtää omavaloisuutensa. Tämä on hengen soturin suuri tehtävä ja jokaisen ihmisen tärkein askel sielunpolulla. Rakas maaenkeli, älä pelkää edetä omaa polkuasi! Sinun askeleesi turvataan joka hetki. Pyydä Mikael suojaksesi, ympäröi itsesi sinisellä valolla ja ruoki itseäsi rakkaudella. Olla vahva ei tarkoita samaa kuin puskea voimalla. Vahvuus versoo rehellisyydestä ja nöyryydestä hyväksyä oma sielunpolkunsa. Kulkiessasi tietäsi tietoisena valinnoistasi kirkastut joka askeleella, opit joka käänteessä ja viisastut joka hengenvedollasi. Tämä on valaistumisen polku ja rakkauden tie. Olet siunattu retkelläsi ja varjeltu tehtävässäsi, ja niin on.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti