keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Uusikuu kauriissa

kuva Evelyn de Morgan
17.1. aamuyöllä syntyy vuoden ensimmäinen uusikuu. Kuu aloittaa uuden kasvusyklinsä 26º kauriin merkkiä. Vakaat energiat hallitsevat taivaankantta useiden planeettojen vaeltaessa läpi kauriin merkin. On tärkeiden aloitusten uusikuu, hetki, jona päätöksiä tehdään kauaskantoisin seurauksin. Kaurisenergia on vakavaa, harkitsevaa ja päämäärätietoista, joskus jopa raskasta, koska se kantaa mukanaan tietoisuuden karmasta ja tekojen seurauksista. Nyt mitataan resurssien riittävyys, tehdään laskelmoinnit ja toteutetaan harkitut siirrot.

Tänä uutenakuuna on tärkeä katsoa vallitsevia olosuhteita silmästä silmään. Kaurisenergia on riisuvaa ja realistista, ja nyt on mahdollisuus nähdä todellisuus vailla turhia harhoja. Kun teet valintasi nyt-hetkessä harkiten ja päättäväisyyttä osoittaen, voit seurata suunnitelmiesi varmaa toteutumista askel askelelta.

Kauriin suojelija on arkkienkeli Cassiel, jonka nimi merkitsee "Jumalan nopeus". Hän on läsnäololtaan vaaleanruskean ja kullanhohtoisen värinen kuin auringossa kylpevä viljapelto. Olemukseltaan Cassiel on valaiseva ja lohduttava. Hän näyttäytyy lyhdyn kanssa merkkinä sisäisestä toivon valosta tai hänen symbolinaan on tiimalasi kuvastamassa aikaa ja karmaa.

Cassiel on rukoilevuuden ja sisäänpäinkääntymyksen enkeli. Hänen tehtävänään on toimia valvojana ja todistajana kaikelle, mitä maailmankaikkeudessa tapahtuu. Cassiel tuntee syvästi melankolian ja surun ja polttaa läsnäoloonsa yksinäisyyden ja erillisyyden harhan.

Rakas maaenkeli, ethän vaivu pessimismiin tai toivottomuuteen! Keskellä pimeintä sydäntalveakin palaa ikuinen rakkauden valo. Kun Maa-elämä tuntuu liian painavalta, pyydä apua. Cassiel auttaa purkamaan negatiivisia tunteita ja tuo selkeyttä masennuksen hetkiin. Kun koet ylirasittuneisuutta tai huomaat vajoavasi kyynisyyteen, pyydä Cassiel avuksesi ja hän on välittömästi läheisyydessäsi vahvistaen uskoasi ja tukien sinua.

Cassiel on tyyneyden, itsehillinnän ja kohtuullisuuden enkeli. Hän ei ilmesty fanfaarien kera tai tulipyörien ajamana, vaan hänen läsnäolonsa on lohduttavaa ja sielua rauhoittavaa. Cassiel auttaa sinua vakauttamaan päätöksiäsi ja löytämään seesteisyyden. Cassiel on yksinäisten etsijöiden suojelija, henkisen polun taivaltajien kanssakulkija ja valon tuoja lohduttomuuden keskelle.

Rakas maanekeli, kun sinun täytyy tehdä tärkeitä päätöksiä, hiljennä mielesi ja pyydä Cassiel rinnallesi. Jos sinulla on tarve vetäytyä omaan rauhaasi, suo se itsellesi ja salli hiljaisuuden ottaa oma tilansa ja aikansa. Vanha kansa tietää, että hiljaa hyvä tulee. Aika ei karkaa sinulta eikä elämä juokse sinulta karkuun. Vain niin kauan kuin itse metsästät asioita, ne pakenevat sinulta. Kohtuullisuus on kultainen hyve, jonka ymmärtääksesi sinun tarvitsee hiljentyä.

Tänä uutenakuuna pysähdy ja anna niiden asioiden tulla luoksesi, joiden kuuluu olla elämässäsi. Hiljentymällä ja pyytämällä ohjausta saat viestin, kuvan, sanan tai muiston, joka vahvistaa sisäisen tietosi. Cassielin opastus on myötäelävää ja samalla väkevää. Kun saavutat sisäisen rauhan tilan tiedät, että olet tullut perille. Tämä on totta ja tämä on sinun sielusi ääni. Kaikki on hyvin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.