maanantai 1. tammikuuta 2018

Täysikuu ravussa

kuva Evelyn De Morgan
Vuoden ensimmäinen täysikuu täyttyy 2.1. yöllä 11° ravun merkkiä. Täydenkuun aikaan Aurinko on tismalleen vastapäätä Kuuta korostaen vastakkaisuutta ja ääripisteiden etäisyyttä toisistaan. 

Täydenkuun aikaan maailma on valaistu yötä myöten, ja taivaanlamppujen valossa on helppo nähdä ne asiat, jotka muutoin lymyäisivät minuuden varjoissa. Täysikuu nostaa esiin ja paisuttaa asiat äärimmilleen kasvukaaren saavuttaessa lakipisteensä. Vaikka helposti ajattelemme, että vastakkaisuuden energia on riitaisaa ja vastakohtaisuuksien välille on vaikea luoda kompromissia, on oppositioenergia yleensä enemmän kuin hyödyllistä. Kun asiat sujuvat mutkitta ja energia on nosteista harvoin kiinnitämme huomioita niihin asioihin, jotka eivät ole kohdillaan. Kun kylvämisen hetkellä (uusikuu) olemme laittaneet asioita idulle ja vireille, täydenkuun hetkellä on mahdollista nähdä selvästi, missä ollaan menossa ja alkaa vähitellen laskea irti kierron tehtävistä, kerätä hedelmät ja suuntautua kohti luopumista. 

Kuu ravussa on herkin ja emotionaalisin mahdollinen kuusijainti. Tunneminä on haavoittuva ja kuoreensa vetäytyvä, samalla äärimmäisen feminiininen ja äidillinen. Energiat ovat maanläheiset kauriin merkissä, josta löytyvät kauriin hallitsijan Saturnuksen lisäksi Venus ja Pluto. Kepeys ei ole tämän täysikuun teema, vaan asiat ovat merkityksellisiä ja ehdottoman tunnepohjaisia. Kartalle muodostuu veden elementtiin vahva kultainen kolmio, jonka kaikki planeetat ovat hallitsemissaan merkeissä: Kuu ravussa, Neptunus kaloissa ja Mars skorpionissa. Syväluotaavampaa ja intuitiivisempää täydenkuun yötä on vaikea kuvitella. Kuvio täydentyy upeaksi leijaksi Auringon ja Venuksen kaurisenergioilla, jotka auttavat nousemaan tunteiden mukana siiville ja myös ankkuroimaan emootiot vahvasti maahan kiinni. 


kuva Edward Burne-Jones
Arkkienkeli Gabriel on puhtaanvalkoinen enkeli, joka vastaa Kuun energioista ja suojelee ravun merkkiä. Gabriel on äitiyden ja pienten lasten, sukupolvien ja aikakausien enkeli, vahva ja väkeväenerginen voima, joka varjelee viestintuojia ja viejiä, itseilmaisua ja luovuutta. Gabriel auttaa ymmärtämään syklejä, kausia ja toistuvuutta. Mikään ei koskaan palaa samana, mutta maailmankaikkeudessa kaikki energia kiertää uudistuneenaa ja muokkautuneena aina takaisin. 

Rakas maaenkeli, sinulla on ääretön määrä mahdollisuuksia ja tilaisuuksia oppimiseen. Koska aikaa ei ole sellaisena kuin ihmismieli sen ymmärtää, vaihtoehtojen määrä on rajaton. Se, että noudatat rutiineja ja kaavoja elämässäsi on tuki ja perusta, jonka sielusi tarvitsee kyetäkseen etenemään. Näethän että olet aina vapaa valitsemaan, mutta kerralla et voi valita kaikkia vaihtoehtoja. Tässä piilee maailmankaikkeuden viisaus. Kaikki tapahtuu ajallaan ja oikeassa järjestyksessä, mikään ei ole sattumanvaraista. Jokaisella valinnalla on seurauksensa ja jokaisella tapahtumalla kerrannaisvaikutuksensa. Sinun ei tarviste pelätä valintojen tekemistä. Huolestuttavampaa olisi, ellet kykenisi niitä tekemään. Valintojen tekeminen on sinun luomistyötäsi, niillä sinä teet elämää. Valinnoilla rakennat arkeasi, se koostuu käytännön velvollisuuksista ja lukuisista mikrotason tehtävistä. 

Olipa kyse pienestä tai suuresta valinnasta, enkelit ovat aina pyynnöstäsi tukemassa sinua ja auttamassa parhaan mahdollisen päätöksen tekemisessä. Arkkienkeli Gabriel auttaa sinua ymmärtämään kaikki ne tunteet, jotka ovat mukana vaikuttamassa päätöksentekoosi ja tukee sinua jokaisessa toiveessasi, jonka olet päättänyt toteuttaa. Gabriel siunaa kodit ja luo ymmärrystä perheenjäsenten välille, ja häntä voit milloin tahansa pyytää avuksi ratkomaan pulmatilanteita sukupolvien välillä. 

Gabriel on viestintuojaenkeli ja hänen tehtävänään on huolehtia, että sielusi saa äänensä julki kauttasi. Pyydä Gabrielin apua, kun tarvitset jämäkkyyttä, rohkeutta avata suusi ja voimaa ilmaista tunteesi. Gabriel ohjaa sinua valitsemaan oikeat sanat, joiden avulla viestisi kulkee suoraan sydämeen. Hän auttaa sinua maadoittumaan ja juurruttamaan itsesi sielunpolullesi. Gabriel kiinnittää sinut elämäntehtävääsi ja lujittaa kaikki siteet, jotka auttavat sinua henkisellä polullasi. Olet rakastettu ja sinua autetaan jokaisessa vilpittömässä aikeessasi. Ympäröi itsesi valkealla valolla ja tiedä, että olet siunattu.  Ei kommentteja:

Lähetä kommentti