maanantai 18. joulukuuta 2017

Uusikuu jousimiehessä

18.12. syntyy jälleen uusi kuu jousimiehen toiveikkaassa merkissä. Aikaan on ladattu tarve luoda positiivista tulevaisuudenuskoa, kehitellä hurjiakin ideoita ja kurotella korkealle. Uudenkuun manifestoinnin energiat kannattaa käyttää hyväksi ja laatia tänään mittava unelmien aarrekartta. Ratkaisujen tekeminen ja käytännön suunnitelmat on kuitenkin syytä jättää joulun jälkeiseen aikaan, kun perääntyvä Merkurius vaihtaa eteenpäin kulkevaan liikkeeseen. Ajattelun energia kääntyy samalla ulospäin kohti konkretiaa.

Jousimiehen merkin suojelija on Arkkienkeli Zadkiel, vapautumisen enkeli, jonka tärkeimpiä tehtäviä on saada meidät ymmärtämään armon ja ilon merkitys. Zadkiel toimii kirkaanvioletilla säteellä ja auttaa puhdistumaan menneestä, keventämään taakkoja ja nostamaan katseen kohti tulevaa.

Rakas maaenkeli, unelmointi on sinun luovaa energiaasi jonka voimalla rakennat elämää. Kykenet rakentamaan mielesi avulla maailmoja, joiden pysyvyys tai pysymättömyys on täysin oman uskosi varassa. Kun luot kuvaa paremmasta tulvaisuudesta, keskitä toiveesi sydämeesi. Valo asuu omassa keskuksessasi ja on yhtä galaktisen keskuksen kanssa. Tuomalla itsesi, oman tahtosi ja oman mielesi samaan linjaan näiden valojen kanssa sinun on helppo toimia ja toteuttaa itseäsi.

Valo ei ole kenenkään yksinomaisuutta, ei uskontojen tai oppineiden, valo olet sinä. Kun ylistät tai kiität valoa, kiität itseäsi. Tämä on armollisuuden syvin olemus. Osoittamalla kunnioitusta omaa sisäistä valoasi kohtaan ymmärrät kaikkeuden olevan samaa valoa. Ei ole erillisyyttä. Oivallus vapauttaa sinut mielen harhasta, pelosta ja tarpeesta hyvittää tai saada hyvitystä. Ei ole mitään hyvitettävää. Kaikki on hyvin. Sinä olet valossa ja niin on aina ollut. Olet vain unohtanut sen.

Olet syvästi rakas eikä mikään ole enkeleille kallisarvoisempaa kuin nähdä sinun vapautuvan kahleistasi, jotka olet itse rakentanut. Harteiltasi nostetaan kaikki ne taakat, joita et enää halua kantaa ja joiden ohi aika on kulkenut. Saat laskea ne ja kaikki tulevatkin taakkasi painamasta mieltäsi ja olemustasi. Rakas maaenkeli, miksi turhaan vetäisit mukanasi kivirekeä, joka estää sinua lentämästä! Sinä olet vapaa, saat joka hetki valita vapauden, sydämen ilon ja kirkkauden. Ne ovat sinun tosiolemuksesi. Sinä olet siunattu ja sinusta huolehditaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.