sunnuntai 20. elokuuta 2017

Auringonpimennys leijonassa

21.8. syntyy toinen uusikuu leijonassa ja samalla tapahtuu täydellinen auringonpimennys. Pimennys ei näy Suomessa tällä kertaa, seuraava täydellinen auringonpimennys nähdään täällä vasta vuonna 2126, mutta pimennyksen vaikutus tuntuu koko planeetalla. Erityisen voimallinen auringonpimennys on osuessaan leijonan merkkiin, jonka hallitsijataivaankappale Aurinko itse on.

Auringonpimennys, kuten myös uusikuu, on tilaisuus vanhan pyyhkäisylle ja uuden aloitukselle. Pimennys korostaa voimallisesti irtilaskemisen hetkeä. Taivaanvalon hämärtyessä tuokioksi voimme kohdata sen pisteen itsessämme, joka on eloton ja aikansa täyttänyt. Jotta voimme manifestoida uutta, irrottaudumme niistä osioista, joiden on aika mennä.

Jos et ehtinyt edelliseen leijonan uudenkuun manifestointiin, tämä on toinen tilaisuutesi. Leijonakaudella syntyy kaksi uuttakuuta ja tämä jälkimmäinen on väkevämpi auringonpimennyksen johdosta. Leijonan uusikuu kehottaa synnyttämään rohkeita päätöksiä, laittamaan itsensä likoon ja astumaan pelottomasti päivänvaloon niistä varjoista, joissa olet piileskellyt. Sinussa asuu urhea tähtimatkalainen, jonka tehtävä on löytää omavaloisuutensa ja antaa itsensä loistaa. Nyt on täydellinen hetki laittaa liikkeelle ne suuret unelmat, jotka tiedät sydämessäsi oikeiksi, jaloiksi ja totuudellisiksi, mutta samalla melkein liian upeiksi että uskaltaisit antaa itsesi edes ajatella niitä. Tämä uusikuu on hetki, jona valo tahtoo puskea esiin vaikka väkisin eikä sinun tarvitse tehdä muuta kuin antaa sille luvan tapahtua.

kuva Luca Giordano
Leijonan merkin päävastuuenkeli on arkkienkeli Mikael, Auringon suojelija ja Maa-planeetan ylin vartija. Mikael säteilee tumman sähkönsinistä valoa ja hänen tehtävänään on toimia pelkojen purkajana. Rakas maaenkeli, pelko on pelkkää ajatusharhaa. Pelot ovat opittuja malleja, joita mielesi toteuttaa, koska on niihin tottunut. Pelot ovat myös todiste mahtavasta luomispotentiaalistasi. Pystyt luomaan täydellisen uskottavia tiloja, joihin myös fyysinen kehosi reagoi vaikka niiden syy on yhtä todellinen tai epätodellinen kuin kaikki, mihin päätät uskoa. Rakas maan ystävä ja matkalainen, pelko on vahvaa elämänenergiaa, jota voit oppia suuntamaan haluamallasi tavalla. Pelkojen ei tarvitse hallita sinua. Ne ovat yhtä tosia kuin se kummitus lapsena sänkysi alla, joka esti sinua nukahtamasta. Tuntiessasi omien pelkokuviesi vievän voimaasi, pyydä Mikaelia apuun. Pyydä Mikaelin valokilpi suojaksesi ja anna hänen toimia turvanasi. Mikaelin miekka osoittaa tietä oikeudellisuuteen ja omaan korkeimpaan totuuteesi. Niin pyytäessäsi hän turvaa selustasi ja valaisee sielunpolkusi valollaan. Mikaelin suoja luo valotunnelin, josta kaikki negatiivisuus kilpistyy ja tätä reittiä sinun on turvallista kulkea ja toteuttaa sitä, mitä olet: ikuista valoa.

Tänä uutenakuuna pyydä Mikaelia katkaisemaan vanhat karmaattiset siteesi. Ne ovat ajatus- ja tunnereittejä kehossasi, jotka ovat ehdollistaneet sinua toimimaan tietyllä tavalla. Niiden tarkoitus kestää aikansa ja kun ne ovat täyttäneet tehtävänsä, voit laskea niistä irti. Pyydä Mikaelia antamaan sinulle ymmärrys siitä, mitkä ovat niitä siteitä, joiden kuuluu yhä olla elämässäsi ja mitkä ovat niitä, joiden voit antaa mennä. Pyydä Mikaelia vahvistamaan niitä siteitä, jotka ovat vielä lunastamatta. Hän auttaa sinua toteuttamaan elämääsi aidoimpana itsenäsi ja vailla turhaa huolta. Luottamus ja varmuus ovat Mikaelin läsnäolon merkit, kuuntele niitä ja sydäntäsi.

Kaikki on hyvin ja kaikki on kohdallaan, juuri kuten on säädetty, oikein ja kohtuullista. Sydämesi on kuin linnunpesä, jonka turvassa voit kasvaa ja levittää siipesi. Sinua suojellaan ja korkein toiveesi turvataan aina. Ja niin on.

2 kommenttia:

  1. Nämä sinun blogitekstisi ovat kyllä aivan ihania, olen saanut niistä jo paljon apua. Kiitos! :)

    VastaaPoista
  2. Mukava kuulla! Valoa syksyysi! <3

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.