keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Uusikuu leijonassa

kuva Briton Rivière

Upea energinen uusikuu syntyy 23.7. leijonan merkissä yhtymässä Marsiin. Tämä voimapiste avaa sydänenergian, synnyttää itseluottamusta, sytyttää sisäisen tulen ja vaatii omavaloisuuden murtautumista esiin. Tämä uusikuu on otollinen hetki aloittaa sydänäänen seuraaminen. Sydänportit ovat auki ja oman kutsumuksen tunnistaminen on helpompaa kuin aikoihin.

Leijonakuu on ylväs, hehkuvan tulinen, lojaali ja uskollinen, totuudellinen ja rohkea. Se, mitä sydämesi kutsuu sinua tekemään, ei kuitenkaan aina ole helpoin ratkaisu. Egomielen ja sydämen kutsun välillä on näin energisenä hetkenä suuri etäisyys. Vetovoima molempiin suuntiin on voimakas. Kumpaa kuunnella ja seurata on aina omassa valinassasi. Mitä käynnistät tämän uudenkuun hetkellä näyttää myös jatkossa selkeästi, onko valintasi aidosti sydänlähtöistä vai perustuvatko toimesi vallanhalulle, suosiontavoittelulle tai vain yksinkertaisesti itsetehostuksen tarpeelle. Näihin egoansoihin tipahdamme kaikki, päivittäin montakin kertaa, eikä siinä sinänsä ole mitään tuomittavaa vai väärää. Universumi ohjaa meitä joka kerran kohti valoisampaa suuntaa, ja leijonan Kuun aikaan on täydellinen tilaisuus tehdä tilaa pyyteettömän jakamisen suuntaan.

kuva Luca Giordano

Arkkienkeli Mikael on leijonan merkin suojelija, mahtavan väkevä soturienkeli, joka katkoo negatiivisuuden siteitä, tiensä loppuun tulleita karmaattisia ketjuja ja suojelee koko planeettaamme sen ylösnousemusprosessissa. Rakas maaenkeli, vaikka tämä muutosvaihe voi tuntua hektiseltä, päämäärättömältä ja epäjohdonmukaiselta, älä anna pelon vallata mieltäsi. Kun toimit pelosta käsin, luot polkuja, jotka vievät sinua eksyksiin todellisesta minästäsi. Hullunrohkeus on ihmisen perusolemus, jokainen ihmissielu on maailmankaikkeuden sankari ja rohkeusmitalinsa ansainnut. Olet syvästi kunnioitettu valitsemasi Maa-inkarnaation johdosta. Muistathan, että pelko on vain mielen luomaa harhaa, joka estää sinua toteuttamasta sitä, mitä todella olet. Pelko on osoitus rajattomasta luomisvoimastasi - sinä kykenet rakentamaan kokonaisia maailmoja perustuen tuntemuksillesi!

Yksi suurimmista egoharhoista on pelko siitä, että sinut jätettäisiin yksin. Rakas maaenkeli, et ole koskaan yksin! Et ole koskaan ollut erillinen kaikkeudesta etkä koskaan siitä eroa. Olet osa valokoulua, jota ihmiskunta käy ja oppimiseen kuuluvat virheet ja erehdykset. Älä anna virheiden tekemisen pelon estää sinua tekemästä valintoja. Rajoitukset ovat mielesi luomia ja jos haluat niihin uskoa, ne ovat olemassa. Tämä koskee planeettaa globaalilla tasolla yhtä lailla kuin sinun henkilökohtaisia valintojasi. Jokainen ajatuksesi, tekosi, askelesi ja ratkaisusi on osa valoverkkoa. Aivan kuten hämähäkinverkossa hienonhienokin liike tuntuu koko rakennelmassa, samoin valoverkko on kaikkialla yhteydessä sen jokaiseen jäseneen ja värähtelyyn. Älä siksi vähättele tekojasi, rakas maaenkeli. Jokainen positiivinen ajatuksesi vahvistaa valoverkkoa ja tuntuu sen jokaisessa osassa. Jokainen pieneltäkin tuntuva tekosi merkitsee ja on osa kaikkeutta.

Kun tunnet epäuskoa ja heikkoutta, epävarmuutta tulevaisuuden suhteen tai kannat surua tai vihaa menneisyyden johdosta, pyydä Mikaelia apuun. Ole valmis ottamaan vastaan energiasiteiden katkaisu ja sen seuraukset. Kun kevenet, vapaudut ja lasket irti peloista, jotka ovat hallinneet sinua, syntyy tyhjä tila, joka kaipaa täyttämistä. Uusikuu on tällainen kultainen hetki. Voit päättää, millä täytät sammiosi, mitä lasket ja suljet syliisi, mitä asioita ilmennät ja missä haluat loistaa. Sillä sinä loistat, rakas maaenkeli, sinä säteilet omavaloisuuttasi ja säkenöit omavoimaisuuttasi ja niin kaikki, mihin kosket, kertaa voimaasi. Jos olet epävarma sen suhteen, mitä sinun pitäisi valita, keskity hengittämään sydämesi kautta. Hiljennä mieli, asetu lepoon ja rauhoita kuohuvat tunteet, keskity sisimpääsi. Ja sitten avaa sydämesi, tunne kuinka energia virtaa sinuun sydämesi kautta. Ikään kuin hengittäisit sydänchakrallasi keuhkojen sijaan - ja niin todella teetkin.  Mikael on totuuden esitaistelija ja hän auttaa sinua näkemään, mikä on sinun syvin totuutesi ja osoittaa sinulle sen, mikä on sinussa ikuista, kestävää ja pysyvää, puhdasta ja urheaa. Pyydä Mikaelia peittelemään sinut suojelukseensa ja voit kokea sisäistä varmuutta siitä, ettei mitään sellaista tule polullesi, mikä ei olisi sinulle tarkoitettu. Sinä olet valon soturi, olet tärkeä omassa tehtävässäsi ja korvaamaton omalla paikallasi.

Minä olen arkkienkeli Mikael, valon joukkojen esitaistelija, pahuuden kukistaja ja enkelien ylin valvoja. Sinun ei tarvitse olla peloissasi sillä minä hoidan mielelläni ne taistelut, joihin egosi tahtoisi ryhtyä, muttei kykene. Sinun ei tarvitse olla voittamaton, sinä olet mittaamattoman arvokas siinä, missä olet juuri nyt. Sinun ei tarvitse päteä taistelukentällä eikä voittaa elämän mittelössä. Sinä olet jo voittaja. Sinä olet syvästi rakastettu. Ja niin on.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti