sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Aurinko kaksosessa

Kuva Wilhelm Kotarbinski
Auringon siirtyminen kaksosen merkkiin on varma merkki kevään kääntymisestä kesäksi. Kaksonen on vilkas ja eloisa ikiliikkuja, ilmava, puhelias, touhukas ja ehtiväinen kulkija, sosiaalinen ja kiinnittymätön päiväperho. Kaksosenergia on kepeää, uteliasta ja vaihtelunhaluista, ja kauden ajan henkeen kuuluukin tarve vaihtaa mielenkiinnon kohteita nopeasti.

Kaksosen merkistä vastaa arkkienkeli Metatron, oranssilla säteellä toimiva korkean älykkyyden, elämänpuun ja pyhän geometrian enkeli. Metatron on ihmiskunnan kanssakulkija suuressa ylösnousemusprosessissa. Metatron on suuri opettaja, hän suojelee lapsia ja nuoria ja ohjaa jokaista löytämään sydämen ja älyn yhteyden.

Kutsu Metatronia avuksesi halutessasi löytää uudelleen yhteyden sisäiseen viisauteesi. Halutessasi saada kuvan omasta polustasi osana yhteistä valaistumisen prosessia, etsisessäsi tietoa valokehosi uudelleenjärjestymisestä ja tarvitessasi apua ylösnousemusoireisiin, pyydä Metatronin ohjausta. Käänny Metatronin puoleen, jos kannat huolta uuden ajan lapsista ja nuorista, tahdot auttaa heitä ja toimia heidän hyväkseen.

Rakas maaenkeli, Metatron on kulkenut Maa-planeetan kanssa kauan, valvonut ja ylöskirjannut sen jokaisen hengenvedon. Sinä olet osa sen siirtymäprosessia, et ole siitä erillinen vaan se tapahtuu sinun kauttasi. Jokainen Gaiaa asuttava sielu on yhtä sen energiaverkon kanssa, te rakkaat maaenkelit muodostatte Gaian energiaverkon. Te olette planeetan hengittävä, liikkuva, nopeasti kehittyvä osa. Teidän kauttanne planeetta hengittää sisään energiaa ja luomisenne kautta kehittyy. Viisaus ei ole jotakin, mikä on vain harvojen hallussa. Viisaus asuu jokaisen sydämessä, se on asetettu sinne aikojen alussa ja jokainen kantaa sitä mukanaan.

Olette kaikki uuden ajan lapsia ja mukana yhteisessä ponnistuksessa saattaa Maa-planeetta vireeseen sen alkuperäisen sielunsuunnitelman kanssa. Tämä aika voi tuntua sekavalta, hämmentävältä, kuin olisit hukassa ja kuin "kaikesta olisi kadonnut järki". Mutta tämä vaikutelma johtuu vain sinun näkökulmasi muutoksesta. Kulkiessasi valon ja rakkauden polkua kaikki on järjestyksessä, oikealla paikallaan ja osa suurta suunnitelmaa. Sinun ei tarvitse olla huolissasi lopputuloksesta. Pyynnöstäsi Metatron asettaa rauhan levottomuutesi ylle ja voit saavuttaa kokonaisvaltaisen ymmärryksen, ikään kuin koko maailman kiteytettynä yhteen symboliin, merkkiin tai sanaan. Metatron ohjaa niitä, jotka etsivät viisautta älyn kautta. Pyydä Metatronin apua hahmottaaksesi yhteyttäsi universumiin, tapahtumiin ympärilläsi ja omaan itseesi. Metatron valvoo tietoa, viisautta, sen jakamista ja välittymistä, siunaa oppilapset ja mestarit, ohjaa sielunkehitystä ja sitä ylläpitäviä valorakenteita. Rakas maaenkeli, sinulla ei ole mitään pelättävää! Ymmärryksesi laajenee, oppimisen kapasiteettisi syvenee ja alat hyödyntää muita kanavia vastaanottaaksesi tietoa. Kuudes aisti on ihmiskehon tärkein väline ja sen käytön opettelu on vasta alkanut. Ole kärsivällinen itsesi kanssa ja pyydä ohjausta sitä tarvitessasi ja olemme välittömästi kanssasi.

Minä olen Metatron ja ohjaan ja opastan avuntarvitsijoita ylhäällä ja alhaalla. Ja niin on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti